24 octombrie 2017

1253.Cum sărbătorește echipajul Fregatei „Regele Ferdinand” Ziua Armatei României? (clip video si fotografii)

.
  De cam multisor nu mai aparuse F221 si al sau-desigur-vajnic echipaj, echipaj  din care din nefericire de abia la Aeromania Tuzla am avut ocazia sa "degustam" ceva evolutii aeriene impreuna cu comandantul sau si al "Regelui", dar uite ca ocazia noii sale misiuni internationale ne ajuta sa-i aducem in paginile revistei nostre cu imagini si ispravi militaro-marinaresti.
  Felicitari pentru superbele fotografii si imagini!


Sute de mile marine parcurse în fiecare zi, sute de interogări prin radio ale navelor care tranzitează bazinul estic al Mării Mediterana, 24 de ore din 24 executare carturi pentru supravegherea tehnicii și aparaturii de la bord, trageri cu armamentul individual și zeci de antrenamente pentru menținerea vitalității navei sunt aspectele care caracterizează, în câteva cuvinte, activitățile desfășurate la bordul Fregatei „Regele Ferdinand”. Nava se află sub comanda Comandamentului Maritim Aliat al NATO (MARCOM) și participă la Operația Sea Guardian în Marea Mediterană. Din gruparea navală, care operează la sud de Insula Cipru, mai fac parte și fregatele Drazky (Bulgaria), Scirocco (Italia) şi Gelibolu (Turcia).
Chiar dacă ritmul activităților executate de militarii de la bordul Fregatei „Regele Ferdinand” este foarte intens, aceștia și-au găsit timp pentru a transmite camarazilor din Armata României un mesaj aniversar de la peste 1.000 de kilometri distanță de casă.
DA PAGINA PENTRU CLIP SI FOTO!
Foto și video, cpt. cdor. Ion BURGHIȘAN și MM 2 Cosmin COSTEA



.
.
.
.
.
.
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu