23 septembrie 2020

1937."Made in Ro" cu repetir!!! Doua expozitii,una dupa alta si,desigur,exponate din colectia noastra vor fi prezente


    Anul trecut pe aceasta vreme am participat pentru prima oara la proiectul "Made in Ro", care ne-a atras prin ineditul si bogatia sa, pornit de la o idee total noua: reclamele produselor fabricate in Romania de-a lungul timpului!

    Desigur, totul exemplificat cu o bogatie de obiecte produse in Romania inca din perioada interbelica!

    Ei bine,anul acesta organizatorul,initiatorul si proprietarul acestui concept de eveniment, Asociatia "Escu", partener al Asociatiei noastre, a avut o idee si mai simpatica: o avanpremiera a evenimentului de baza, cu o sinteza-rezumat-prezentat la Mega Mall Bucuresti timp de mai multe zile, dupa care va urma traditionala expozitie-mama de la ARCUB, Centrul Vechi, cu entuziasta desfasurare de forte deja cunoscuta, mult mai bogata, spatiul de expunere permitand mult mai mult.
    Noi,"Suntem Romania!",vom participa din nou cu diverse produse romanesti FABRICATE INTRE ANII 1930-1992, multe proaspat achizitionate, inca neprezentate public, indeosebi tehnice.

    Puteti admira foto de la editia precedenta si va rugam sa cititi prezentarea expozitiilor,dar sa si intreati pe pagina evenimentului pt. a va anunta prezenta:
Introducere Made in RO: muzeu pop-up de publicitate și branduri

DA PAGINA!

★★★ Dragi prieteni, recidivăm cu a treia ediție a muzeului nostru Made in RO, în două evenimente principale importante, primul la Mega Mall in octombrie, al doilea la ARCUB, in noiembrie!
.
✨ Reclame în Retrospectivă găzduite la Mega Mall Bucuresti
• Made in RO: muzeu pop-up de publicitate și branduri românești revine cu a treia ediție, luând startul cu o expoziție cu parfum retro de neratat, între 2-18 octombrie, cu intrare gratuită!

🔴 O călătorie nostalgică și plină de umor în ultimii 150 de ani de creație publicitară și mărci care au făcut istorie: vino să descoperi ce era de bonton pe vremuri, explorând în avanpremieră peste 500 de exponate care reprezintă povestea unor branduri celebre din viața cotidiană

.

.

★ Expoziţia este o ocazie unică pentru publicul din București de a explora peste 500 de obiecte autentice de memorabilia și artefacte, precum ambalaje, afișe, materiale grafice, propagandă politică, postere, machete, ziare și reviste cu reclame, produse casnice de larg consum, cosmetice, jucării, textile, electronice și electrocasnice, produse alimentare, clipuri TV cu reclame sau transmise la Radio, studii de caz pe campanii de publicitate și antreprenori români, reclame din arhive și multe altele.

★ Selecţia cuprinde piese autentice din patru perioade de timp distincte: antebelic, interbelic, perioada comunistă și întoarcerea la capitalismul din perioada contemporană – conţinând atât printuri (afişe, ziare, reviste), cât şi obiecte reprezentative pentru designul de produs de larg consum al acestor vremuri, totul în decoruri autentice.

👉 Expoziția deschide seria de evenimente organizate sub umbrela muzeului temporar Made in RO, din perioada 3-18 noiembrie, la Arcub-Hanul Gabroveni.

================================

• Colecții și colecționari principali: Florian Ciobanu // Reclame Vechi, Alexandru Stoian // Asociația Cultural-Educativă pentru Protejarea Patrimoniului Tehnic, Științific și Istoric "Suntem România" și Cristian și Mihai Dumitru // Asociatia Muzeul Jucariilor din Bucuresti, precum și multe alte colecții private.

• Mai multe informații interesante despre programul complet al evenimentului se regăsesc pe website-ul oficial al muzeului - https://muzeulpublicitatii.ro/

================================
❗ Made in Ro: muzeu de publicitate și branduri românești este un proiect:

Inițiat și organizat de: Asociația ESCU
În parteneriat și cu găzduirea: Mega Mall Bucuresti
Co-finanțat de: AFCN
Comunicat de: Line Agency

*** Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional (AFCN). AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu