20 august 2022

2282. "Carnet de zbor" - o carte speciala ce va aparea curand

Coperta manuscrisului.
.
.
















.

 
.

  A fost creata ca manuscris copiat la xerox pentru a fi daruita prietenilor. Scrisa de mana cu litere de tipar. Cu desene in penita direct in paginile ei. Autorul a daruit si cateva fotografii din viata sa, care a dorit sa fie prezente in carte si care vor fi desigur expuse.  Astfel devine bijuterie unica in peisajul literar romanesc, a unui pilot militar ce a vrut sa lase prietenilor ceva din el, pentru totdeauna.

    Noi am primit-o cadou de la o nepoata a sa (d-na Raluca Pruna), care a considerat ca Asociatia noastra merita sa aiba in tezaurul sau asa ceva. Si am hotarat sa o impartasim cu voi.

.

    Este in editare inca si va fi scoasa de sub tipar in curand cu ajutorul sponsorului Bibi touring, deschizand astfel "Colectia "Suntem Romania!", colectie ce va cuprinde inclusiv productiile colegilor nostri.
    Cartea va fi distribuita direct catre doritori si va avea valoarea cheltuielilor facute pentru realizarea si livrarea ei (inca nestabilita). Sumele revenite, fiind practic tot donatie, vor fi folosite in actiunile Asociatiei noastre, actiuni pe care le anuntam periodic aici si pe platforma noastra Media.
    Lansarea acesteia va avea loc in data de 15.10 2022, in cadrul evenimentului  "Acei oameni minunati si masinile lor zburatoare" de la Palatul Culturii Ploiesti, despre care veti afla mai multe aici si in grupurile noastre de FB si are o pagina a ei in care vom prezenta periodic evolutia acesteia de la manuscris la carte: Carnet de zbor .  
.   
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu