16 aprilie 2013

O47. C.F.R.călători câştigă meciul : managerul grec cedează şi pleacă in Patrida sa dragă.- bârfă pe marginea demisiei.



DL.Manager (Director )privat Dimitris Sophocleous - nedumerit sau...lamurit?

C.F.R. : cale libera, domnule manager privat !














   Dar si o paralela cu TAROMUL ca prea se potriveste!
    Şi uite -aşa mult visatul şi doritul manageriat străin-mai bine spus externalizat, de fapt asta se vroia şi aşa este normal, nu străin că vezi-doamne doar unii din afara ţării pot candida la aceste funcţii- deci uite aşa, încă odată facu praştie sistemul organizatorico-capitalisto-dâmboviţean şi de data asta cu brio, adică surle si trâmbiţe pe ambele maluri ale U.E.

  Cititi mai jos si minunati-va :

   Astă vară, când Taromul şi-o achiziţionat fălos un mândru manager hollender (nu piesa de instalaţii ci un cetăţean olandez, că aşa se zice în limba lor de acolo, hollender nene!) s-a făcut tam-tam mediatic balcano-european, că vezi domne, am intrat in rândul lumii bune care dacă nu are la conducerea companiilor de stat un străinez, nu-i merge bine şi corect, deci...mare hai mare că am început să ne conformăm ioropei.

  Eu spun că este o ruşine mare de  tot când companii private româneşti se descurcă impecabil cu manageri la toate nivelurile pur români născuţi crescuţi şi şcoliţi în tzara noastră cea de toate zilele  şi dau rezultate băneşti şi sociale de întreţin economia României , iar companii tradiţionale de stat, cu ajutor si suport de la stat , au nevoie de străinezi importaţi cu mari sacrificii valutare şi politice , care – nu le-ar fi ruşine- nici nu ascultă de politica de partid !!!
  Păi da, ce credeţi???
  Cum va explicaţi altfel ca hollenderul – pardon -olandezul de la Tarom dupa o săptămână şi-a dat demisia???
  Ştiti că a spus :(NO comment !) dar aşa scria în contract : îţi convine sau nu, gura mică şi şterge-o, dai uşurel demisia, iei ceva din bănuţi , dar nu spui nimic !
  Ce să spună, că spun eu : în momentul în care a început omul rentabilizarea si programul de adus bani, I s-a pus în vedere câte persoane şi câte partide trebuie sa trăiască din Tarom şi pe cine nu trebuie să deranjeze cu rentabilizarea sa ! Ce-i aşa greu de înteles ?
  Normal ca omul fiind manager mercenar de meserie nu a vrut să-şi strice imaginea internaţională şi a părăsit elegant scena, nu?

  Cu aheul (pardon, grecul) de la C.F.R. a durat mai mult, pentru că ce au zis scaunarii-şmenari de sus : Băi băieţi, staţi aşa să-l lăsăm puţin pe ăsta şi să nu mai speriem peştele-n acvariu, hai să înceapă el să mişte şi-i turnăm rapid în cap reproşuri pe care poporeanul de rând le crede, că doar el nu ştie cum se face o rentabilizare a unui haos şi crede toate prostiile şi apoi...buf ! Îi spunem: bre a lui Socrate, faci ca noi sau te demisionăm şi pe matale, ce, crezi că dacă eşti balcanic am uitat cum Ipsilanti l-a dat in gât pe domnul Tudor? Stai să vezi ce legal îl răzbunăm acuma...!

  Când a fost numit la manivela C.F.R.-ului acest pretin grec, mă uitam cu ceva amici (angajaţi în acea structură) la cei care au fost numiţi sub el şi am început să facem pariuri cât va rezista managerul pe scaun. Eu am pierdut, că am spus: nene, aista-i balcanic, are rezistenţă psihică şi tradiţie, le pune capac la toţi!
  Uite ce mult am greşit..., că ieri şi-a dat şi ăsta demisia cea de onoare. Sau oroare?
  Dacă şi grecul a cedat !

   Eu zic să mai încercam cu turci.
   Daca nici ăia nu rezistă, atunci...
   Numai ăla cu coarne mai poate !
   Sau nu ?


Aş fi vrut să trec acest scurt articol la ' Promovăm Romania', dar... pe cine şi cum să promovez de fapt?
Lipsa de respect faţă de cei aduşi să ne scoată din foc castanele?
Lipsa de viziune faţă de specialiştii români pe care nu-i vedem să-i promovăm în asemenea funcţii?
Lipsa de respect faţă de cetăţeanul care trage toate pagubele?

Sau trădarea fatză de o tzară, o natzie care a muncit şi s-a sacrificat din greu pentru ceea ce i-a mai rămas dintr-o economie cu care se mândrea în lume odată de mult şi pe care nişte îngâmfati nesătui continuă să o distrugă pentru interesele lor?
Căci nu văd alte motive pentru aceste demisii, oricât ar bate moneda media pe alte prostii.

Şi ce rămâne in concluzie?
Oare cât o vrea ăla cu coarne ca să ne managerieze?
Aoleu, cred că nu-i eligibil , că ăla chiar nu e străin de noi !

 P.S.NU CUMVA SI IN INDUSTRIA DE APARARE NE TREBUIE MANAGEMENT PRIVAT ?
       SI...ACOLO SIGUR NUMAI ALA CU COARNE MAI FACE FATA !

scris si asumat de - nemotoujours-
editat de Ayana 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu