20 mai 2013

091.ARCA space se mareste ! ARCA dezvoltă un nou centru de Comandă și Control al Zborului.


Directorul " ARCA" ,Dumitru Popescu, Dr.Ing. Sorin Dinea si motorul " Executor "
      Singurii reprezentanti ai Romaniei cu realizari palpabile in lupta pentru spatiul extraterestru ,ARCAsii nostri de frunte , se pregatesc pentru finalizarea anterioarelor si implementarea noilor proiecte printr-o reorganizare drastica, reorganizand si dezvoltand Centrul de Comanda si Control al Zborului .
       Comunicatul lor este urmatorul :

" ARCA dezvoltă un nou centru de Comandă și Control al Zborului.Dezvoltarea va avea loc în două faze. Prima fază, care este în prezent în derulare, implică vechiul Centru de Comandă, echipat cu o gamă nouă de echipamente electronice. Pentru faza a doua, care va începe în iulie 2013, ARCA va introduce în serviciu un Centru de Comandă și Control al Zborului complet nou, care va include echipamente și funcționalități avansate și un design proaspăt care îl va face mult mai ușor de operat. Centrul are trei stații de telemetrie, două  stații de comandă radar, două stații meteorologice, un sistem CCTV și alte capabilități.



       Ca de obicei trebuie sa le scoti cuvintele din gura cu clestele, zgarciti la vorba si obiectivi.
       Dar avem noi grija cand om ajunge fata-n fata, nu mai e mult , si iar o sa-i sacai de-o sa fuga demine.!
       Pana atunci, bafta multa si spor la treaba, pentru ca anul acesta au niste dead - line-uri si finalizari care vor deveni definitorii pentru tehnica spatiala si zborul spatial romanesc.
       Pentru poze dati pagina !


                                                           - nemotoujours -   



1


2


3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu