19 noiembrie 2013

332.IN SFARSIT GUVERNUL ESTE DE ACORD ! Zilele acestea se va da legea Craciunului.

Se pare ca guvernul actual, dupa toate nenorocirile care ni le-a facut, se gandeste in sfarsit la noi, cotizantii, oamenii simpli care-i votam si din cauza carora ei exista acolo unde sunt si traiesc suficient de bine ca sa uite de noi.
In aceasta seara se discuta furtunos "Legea Craciunului", lege care ne va ajuta sa simtim ca traim linistiti macar in zilele acelea de sarbatoare si ca nu suntem chiar ultimii oameni de pe lume.
Desigur, participa si reprezentantii partidelor care nu sunt la putere, ceea ce arata ca democratia nu a murit in Romania.

DA PAGINA !

Imagine de la sedinta de azi  - in plen !!!
 Discutiile au demarat furtunos de la ideea ca Dl.Dusa a anuntat oficial ca va aloca fonduri de o valoare fara precedent pentru defilarea de 1 Decembrie, defilare care dupa spusele dumnealui va fi " Cea ma mare si cea mai impresionanta de dupa revolutie".
 In primul rand reprezentantii Armatei romane, acceptati si ei in sfarsit la o asemenea sedinta, au aplaudat minute in sir aceasta hoatarare, care face Armata romana sa nu mai moara de rusine ca nu are in cazarmi soda caustica, becuri,uniforme noi sau...tehnica militara ...
  Acestia au spus,citez: "Nu mai conteaza ca achizitionam doar fiare vechi, nu mai conteaza ca nu avem gaz pentru aplicatii, important este ca vom defila glorios cu trupe si ceea ce mai porneste din fiarele noastre si ca poporul se va bucura ca ne vede si le vede si ca va avea o lege pentru Craciun !".
  De aceea, restul politicienilor care sunt aproape de noi au spus ca este drept sa se faca ceva si pentru restul populatiei, astfel incat cheltuielile bugetare cu prilejul defilarii sa fie apreciate de catre toti.

  Conform acestei legi, se vor hotara in sfarsit urmatoarele:

1- Poporul va avea voie sa serbeze Craciunul!
2- Cetatenii Romaniei de orice nationalitate nu vor avea nici o restrictie in a o face,
3- Cine doreste, va putea sa-si taie porcii din curte,
4- Supermarketurile vor avea voie sa vanda marfa specifica de sarbatori la ce preturi doresc,
5- Firmele particulare vor avea dreptul sa dea prime de Craciun si zile libere,
6- Pensionarii vor putea sa se imprumute la banci si CAR-uri de sumele necesare pentru acele zile,
7- Cine doreste sa-si petreaca sarbatorile prin statiuni interne sau externe, va fi liber sa o faca, in acest sens fiind pregatita o directiva catre firmele de turism care vor fi obligate sa raspunda cererilor cetatenilor,
8- Se va cere doar un impozit modic - propus la 2% din venitul anual personal - pentru cei care vor hotara sa celebreze aceste sarbatori (astfel incat sa se stranga fonduri pentru...nu conteaza ce).

  Premierul a salutat aceste propuneri si a spus ca era in sfarsit momentul sa se statuteze aceste lucruri, pentru ca o legalizare si o impozitare in acest domeniu nu pot fi decat benefice economiei si democratiei in Romania.

  Cel mai fericit dintre toti reprezentantii poporului a fost Nati Meyr, care a spus printre lacrimi: " Poporul evreu va fi vesnic recunoscator pentru o astfel de lege care nu-i mai da doar dreptul de a vinde catre crestini produse specifice acestor sarbatori ci in sfarsit va putea , daca si cand va dori, sa participe legal la Nasterea Domnului IISUS.!"

  Asteptam cu inima la gura iesirea bravilor si grijuliilor nostri conducatori pentru a ne da vestea votarii acestei legi, care nu are decat un singur impediment: Dl.Lazlo Tokes nu este de acord, intrucat conform parerii sale proprii, Craciunul ar trebui marcat de o defilare masiva a maghiarilor cu steaguri si lozinci pro-dezlipire , iar Biserica Ortodoxa Romana ar trebui sa-i schimbe denumirea in "Craciunul Maghiaro - ortodoxo-catolico-luterano-evanghelist ".
  Nu stim daca va fi luat in seama, dar intrucat toate celelalte puncte sunt extraordinar de romanesti-desi aplicabile pana si chinezilor din Romania - nu cred ca populatia romana, asa cum este ea toleranta si intelegatoare, nu va accepta si aceste cereri mai neobisnuite.

  Va tinem la curent!
- scris si asumat de catre nemotoujours -




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu