26 februarie 2014

428.SEARA DE MUZICA : Thy Veils

the velis
.

 

“Important este să lucrezi totdeauna în adâncime. Trebuie să crezi. Ai forat metri fără să găsești nimic. Continuă: dedesupt zace cel mai pur briliant, comoara. Se găsește totdeauna o comoară.” - George Enescu   Pionieri ai muzicii ambient în România, Thy Veils prezintă noul video live intitulat “Adâncime”. Înregistrarea a avut loc în sala de balet a Școlii Populare de Arte din Timișoara și surprinde ansamblul Timișorean în actuala formulă live, intepretând o piesă nouă, ce va fi inclusă în următorul material discografic.
   Vizual, “Adâncime” beneficiază de un tratament cinematografic ce susține în imagine bogăția timbrală și conceptuală cu care Thy Veils și-a obișnuit deja publicul în cei 19 ani de existență.
   Chiar dacă “Adâncime” diferă ca și conținut imagistic de restul lucrărilor de video art produse de Thy Veils până în prezent, punând accentul pe expresia prestației muzicienilor și utilizând din plin o paletă inedită de elemente vizuale subtile, noul video invită și poartă publicul într-un nou univers imaginar misterios, luminos și sensibil.
DA PAGINA !

Daniel Dorobanțu – electronice, proiecții video, regie, montaj și postproducție
Manuela Marchiș – voce
Ana Telea – chitară
Radu Pieloiu – tobe și percuții
Attila Lukinich – înregistrări, mixaj și mastering
Eugen Neacșu – camera
Evelyne Krall – camera
Cristi Văduva – camera
romaniapozitiva.roNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu