20 iunie 2014

569.IAR O MARE BOMBA !VESTI SUPERBUNE : NU SE AMANA BANEASA AIR SHOW (B.I.A.S.) ! decat de sambata pe duminica sau poate luni...

Bricul "Mircea"
Printre iubitorii de pasaroaie si plutitori deja de aseara a intrat virusul groazei maxime in trei variante care au si invadat paginile internetului:

1 - se suspenda B.I.A.S.-ul de anul acesta;
2 - se amana pe Duminica (sau Luni);
3 - Putin pleaca la bai la Sovata !
( cum adica ce legatura are ultima??? Pai pana la aeroportul international Deveselu vine cu un bombardier strategic si acolo schimba cu un balon cu aer cald ca sa traverseze si el de la sud la nord Carpatii, sa admire Transalpina ,zbor despre care a declarat ca este visul sau din copilarie, de cand a invatat despre regele Ferdinand al Romaniei !- deci legatura directa cu B.I.A.S. 2014 ai carui sponsori au oferit enorm pentru un razmut cu bombardierul strategic ce va fi tractat hipo de la Deveselu pana la Baneasa si inapoi intrucat kerosenul este cu mult mai scump in Romania decat oriunde in lume iar Putin este patriot si vrea sa alimenteze NUMAI din mama Rusia ori LukOil...care LukOil nu furnizeaza acest aliment pentru zburatoare  la noi din motive...geopoliticostrategice!)

Ei bine, prima veste superbuna este urmatoarea:

DA PAGINA !

Vanuatu (cred ca asta este tot)
Bastinasii fericiti ca ne pot ajuta
1 - Premierul Romaniei a negociat dur cu NATO, SUA si UE pentru imprumutul a 14 ore si 27 de minute de zi cu soare pentru sambata (eventual cu ceva norisori albi, asa cum vrea Ana -Maria noastra ca sa pozneze mai artistic ) pentru doar 1.719.999,98 Euro - imprumut pe 5 ani cu dobanda la yen- ore ce ne vor fi livrate de catre micul si exoticul stat Vanuatu care cica oricum are excedent de zile cu soare (anul trecut de exemplu i-au iesit din calcul ca au fost 382 per total an ! Ce noroc au unii domne...) .
Atentie !
Respectivele ore vor fi folosite DOAR in zona Baneasa, pentru economie si intensitate maxima si vor fi marcate din minut in minut cu emblema USL!

F111, "Marasesti"
2 - In cazul in care totusi  va ploua indiferent de eforturile organizatorilor si ale Guvernului (caruia ii multumim din inima), Marina Militara Romana va prelua fraiele si va aduce doua vedete torpiloare, fregatele 221 "Regele Ferdinand"si F111 "Marasesti", Infanteria Marina si scafandrii de lupta ( care vor face salturi de pe "Ferdinand" desigur), doua "Puma Naval"  si gingasele dar fortoasele SRS-uri (remorchere) .

  Este posibil sa vina si bricul "Mircea", care desi obosit dupa superba regata a Marii Negre la care a participat, se reface cu ceai de rostopasca si vareg .

  Interesant este ca Politia de frontiera va fi in prezenta cu vitezomanul "Stefan cel Mare " cu care se va incerca pentru prima 
Un mic SRS in fata lui "Stefan cel Mare"
oara in lume un razmut (trecere la joasa inaltime) la viteza maxima.

3 - Si cea mai tare veste pentru cei care sunt si fani Dinamo, Rapidul si Steaua: jandarmii au spus ca vin oricum, pe orice vreme si chiar daca nu va mai fi spectacol !!! Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane a anuntat oficial ca nu este o problema daca se va amana pe Duminica, deoarece ei vor ramane langa fanii spectatori inca de sambata iar pe timpul noptii , ca acestia sa nu se plictiseasca, Jandarmeria va organiza team buildinguri, brainstorminguri, si un simpozion despre ridicarea moralului la romani, sedinte la care vor fi invitati cu mare drag cei care iubesc echipele de fotbal mai sus enumerate.

  Iacarii Acrobati au spus ca indiferent de vreme ei vor fi prezenti si in situatia in care va veni Marina Militara vor incerca in premiera in lume sa apunteze Yak 52 pe fregata  F111 "Marasesti" , iar Jurgis Kairys pe... "Mircea" si daca-i reuseste,chiar pe un micut SRS (remorcher) !!!

  ASA CA, OAMENI BUNI, FITI LINISTITI :
ORI SAMBATA, ORI DUMINICA ORI IN AMBELE ZILE, VENITI CA VOM AVEA MOTIVE DE DIXTRACTIE !

* nemotoujours *
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu