29 august 2014

637.Ce au mai facut cercetasii?Pai, hai sa vedeti:

Ei si nu doar ei
   In intervalul 8-10 august 2014, o parte din  cercetasii unitatii “BADEN POWELL”(A.C.T.-RO) au participat la scoala de vara “POSTAVARUL 2014”; scopul initial al acestei scoli, fiind acumularea de noi cunostinte si pregatire in conditii de munte.
   Cercetaşii prezenti, au efectuat exercitii de alpinism cum ar fi: catarare libera si coborarea in rapel, orientare in teren muntos(dupa marcajele turistice,cu harta si busola), supravieţuire,constructii de camp si deplasari pe jos în teren variat pe timp de zi . Deasemeni, cercetasii au avut parte si de o situatie reala in teren(la coborarea de pe varful masivului) cand au trebuit  sa acorde primul ajutor unui coleg de-al lor ce tocmai se ranise usor la o mana.

DA PAGINA !



   Pe lângă volumul bogat de cunoştinţe, au fost remarcate şi aptitudinile fizice, atât de necesare cercetaşilor, care le permite acestora sa faca fata provocarilor terenului si nu numai.
   Pe parcursul zilelor de pregatire  au fost şi momente mai dificile, dar efortul colectiv al cercetaşilor şi ambiţia de a reuşi a acestora i-au ajutat să depăşească toate obstacole.
   Cu totii s-au simtit foarte bine si au promis “solemn” ca vor reveni si in scoala de vara ce se va organiza anul viitor.

Text si foto; Cercetasii,
Editare:nemotoujours

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.

.
.

.

.
.

.

.

.
.
.
.
.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu