05 februarie 2015

751.BULETIN INFORMATIV Nr. 6 Ploieşti, 03.02.2015 ,Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova

BULETIN INFORMATIV
În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova au fost solicitate să intervină pentru gestionarea următoarelor evenimente:

DA PAGINA !

  • 02.02.2015, ora 15:30 – transport persoană supraponderală
În localitatea Buşteni, strada Piatra Arsă, echipajele de pompieri au intervenit pentru a transporta un bărbat, în vârstă de 81 de ani, cu probleme medicale, din locuinţă la ambulanţa SAJ Prahova.

  • 02.02.2015, ora 23:10 – transport persoană
În localitatea Urlaţi, strada Berzei, echipajele de pompieri au intervenit pentru a transporta un bărbat, în vârstă de 82 de ani, cu traumatism şold, din locuinţă la ambulanţa SAJ Prahova.


  • 02.02.2015, ora 09:45 – incendiu deşuri menajere
În localitatea Vălenii de Munte, strada Nicolae Iorga, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de deşeuri menajere.
Au ars:aproximativ 10000 kg. gunoi menajer depozitat în turnul de apă pe o suprafaţă de aproximativ 5 mp.
Cauza probabilă: jar dau scântei – fumatul în locuri neperimise sau în locuri neprotejate corespunzător..

  • 02.02.2015, ora 23:57 – incendiu vegetaţie uscată
În localitatea Urlaţi, strada Arioneştii Vechi, echipajele de pompieri au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată.
Au ars: vegetaţie uscată pe o suprafaţă de aproximativ 10mp, aproximativ 100 kg gunoi menajer şi cauciucuri auto.
Cauza probabilă: flacără – foc deschis în spaţii deschise.


  • Echipajele SMURD au intervenit în 49 cazuri de urgenţă medicală. În toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu