04 septembrie 2015

883.Suflet in muzica:"Micul Paris"

"Micul Paris"
.

















    Nu sunt perfecti, nu au zeci sau sute de albume scoase, Nu lesina lumea la concertele lor...Dar transmit suflet, caldura si vise, binedispun si bucura...iti intra in inima inca de la primele acorduri.

    Au piesele lor originale care te patrund si chiar de nu le stii te lasa fredonand si cu dorinta de a le reasculta.

    Dar au si cover-uri, adaptate, poate chiar mai penetrante decat originalele, pentru ca sunt trecute prin filtrele lor proprii, filtre ce adauga sentiment, caldura.

    DA PAGINA !


Onu Pavelescu
chitara, voce, violoncel
Pavel Stoica
clape / percutie
    In curand implinesc 6 ani de la infiintare, ani in care au avut experiente diverse ca formula si s-au cizelat, rodat, perfectionat.La ora actuala au o noua cantareata, pe Lexi, plina de farmec si energie, o bomba vie, care se pare ca se va integra excelent in spiritul trupei.
    Interesant este ca "Micul Paris" are capacitatea de a ataca multe genuri muzicale fara pic de efort, sarind de la rock la blues ori chiar jazz , la inceput surprinzand, apoi realizand normalitatea si cursivitatea acestui fenomen.Efectiv stapanesc arta muzicala si devine o placere spectacolul oferit de ei, plimbandu-te prin genurile muzicale mereu frumos aranjate, astfel incat sa te incite si incante, sa te fure atmosfera ...
    Caci aici este cheia lor: atmosfera!
    Atmosfera pe care o creeaza invaluitoare, magica, o vraja din ce in ce mai puternica, obtinand astfel calitatea fantastica de a te scoate din cotidian, de a pluti dincolo de cenusiul realitatii de dincolo de peretii locului magic.

Ana Pavelescu (Anuka)
violoncel, voce
Ionut Calota
chitara bass
    Felul in care-si aranjeaza piesele in concerte, felul in care le repozitioneaza in functie de reactia salii dau impresia unor DJ-ei adevarati, nu din cei care fac scratch-uri si aiureli pe platane, ci acei DJ-ei din ce in ce mai rari care se joaca cu starea ascultatorilor, dansatorilor, povestind ,combinand, insufland sentimente si buna-dispozitie!
    Este placut sa vezi public de diverse varste intrand in ritmul trupei, fredonand cu ea, cantand chiar ori dansand, este enervant sa realizezi ca ceva atat de frumos se mai si termina...

    Lasand la o parte nostalgiile si povestile, pot sa va asigur ca o trupa mica ce are un sound de band adevarat si o dinamica, energica prezenta scenica, o trupa care reuseste in spatii improprii sa se desfasoare artistic si astfel ,practic, sa puna stapanire pe ele...va garantez : chiar este o trupa de artisti, o trupa de valoare!
     Acum va arat doar fotografiile realizate la spectacolul de la "Ursulet" in Herastrau, dar pregatesc un clip al acelui spectacol si o sa vedeti mai mult.


Si Lexi dezlantuita!
De vreti ii gasiti si pe
 FACEBOOK AICI,
 dar cel mai sigur 
    AICI

*nemotoujours*

 FOTO: Ioana Lazar
 Album foto:AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu