19 noiembrie 2015

918.Dăruieşte bucurie - Primeşte zambete: o comuna din inima Romaniei va asteapta sa daruiti!

  "Mediesu Aurit"
  Tare frumoasa denumire pentru o localitate din inima tarii, cu o istorie de milenii, inca din neolitic, o istorie nu doar cu daci si romani ci si cu colonisti germani...
  Pe malul Somesului, sursa a faimoasei licori denumite "Zetea"...
  Ei bine,Asociatia Parintilor Sc. Gimnaziala Mediesu Aurit, al carei presedinte activ este colega noastra Claudia Pricop (Ayana) a initiat actiunea despre care veti citi mai jos.
  Mentionam ca este o initiativa in parteneriat cu "Suntem Romania!" ,initiativa care se completeaza cu actiunea de acest gen din Bucuresti coordonata de colegele noastre Anne-Marie Hotoiu si Alexandra Dumitru, desigur sustinute de colectivul revistei noastre si cu participarea Asociatiei Search And Rescue Muntenia
  Cititi va rugam si...ajutati:
 

În cadrul acţiunii caritabile "Dăruieşte bucurie - Primeşte zambete", ne dorim ca prin mici gesturi, făcute de parinţi mărinimoşi şi nu numai, toţi copiii comunei noastre sa aibă o bucurie în pragul sărbătorilor de iarnă.
 Îi invităm pe toţi cei care doresc să ni se alăture la îndeplinirea acestui scop să ne contacteze la numărul de telefon 0748809490 - preşedinte Asociaţia Părinţilor Sc. George Coşbuc, Claudia Pricop.
Evenimentul este pe facebook :AICI

Partener media revista-magazin "Suntem Romania!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu