25 martie 2016

983."World Dragon Shooting Day" - "Ares Archery" l-a adus si in Romania!



.
    Prietenii nostri de la "Ares Archery" ne-au invitat sa participam la un eveniment cu totul deosebit pe care l-au adus la noi in tara, eveniment dedicat luptei impotriva "Dragonului"-cancerul!
   Multe felicitari pentru o asemenea initiativa!

   "World Dragon Shooting Day" se sarbatoreste pe data de 19 martie si este un eveniment de strangere de fonduri pentru lupta impotriva cancerului.

   Totul a inceput in urma cu doi ani, cand un baietel de 9 ani din Statele Unite ale Americii, pe nume Wyatt, si-a pierdut tatal, un artist al tirului cu arcul, care avea si o pasiune pentru a desena dragoni.
DA PAGINA!

.
    Dupa decesul tatalui sau, Wyatt a avut un vis maret, si anume acela ca arcasii din intreaga lume sa traga sageti in tinte - dragoni, ca intr-o lupta simbolica impotriva dusmanului nostru comun, cancerul. Impreuna cu mama sa, Wyatt a reusit sa stranga un numar de 116 arcasi la un club local si sa stranga suma de 700 de dolari pentru o organizatie nonguvernamentala.

   Gestul eroului nostru Wyatt a miscat cluburi de tir cu arcul din intreaga lume, astfel acestea s-au mobilizat si in prezent, la doar doi ani de la prima editie, World Dragon Shooting Day numara 26 de tari participante, de pe 7
.
continente, unde se strang nu doar arcasi profesionisti, ci si amatori, la salile de tir cu arcul pentru
a trage in tinte - dragoni.

   In acest an, "World Dragoon Shooting Day" a fost adus in Romania de catre "Ares Archery Bucuresti", in data de 19 martie, unde vitejii nostri arcasi au luptat impotriva fiorosului dragon Cancer, ajutati de catre oamenii care au participat la eveniment. Fie ca au mai tras sau nu au mai tras niciodata oamenii au participat in lupta impotriva dragonului Cancer. Intrarea in sala a fost una libera, pe baza unei donatii, "Ares Archery" punand la dispozitie
.
echipament. Toate fondurile stranse au fost donate catre sectia de leucemie a Spitalului Clinic de Urgenta pentru copii „Marie Curie” din Bucuresti.

   Am ramas foarte impresionata sa vad cum oamenii de toate varstele, care au participat la evenimentul din data de 19 martie, s-au implicat in lupta simbolica impotriva dragonului Cancer. In lupta noastra simbolica am iesit cu totii invingatori, iar dragonul Cancer, la final, a cazut la pamant strapuns de sute de sageti.

  Felicitari "Ares Archery" pentru evenimentul "World
.
Dragon Shooting Day" adus si in Romania! De asemenea, multumim pentru ca ne-ati dat ocazia pentru o zi sa ii
ajutam pe adevaratii eroi impotriva cancerului, tragand o sageata in dragonul Cancer.
*Anne-Marie*
foto:"Suntem Romania!" 
Si asa s-au strans donatii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu