06 septembrie 2016

1077.Baza 90 rezista la vant ! (primo tempo)

foto:Ana-Maria Stoian 
Cadoul pentru Baza 90 Otopeni
Momentul inmanarii cadoului 
 Cum ar fi fost sa nu reziste???  Pai de "Ziua Portilor Deschise" la Baza 90 Otopeni chestiunea a stat cam asa: a batut rau de tot vantul!
    Si asta ,desigur, a daunat putin spectacolului pregatit de catre personalul acesteia, intrucat elicopterele nu se inteleg prea bine cu el de la o anumita forta in sus, dar...Ei bine, in acest DAR consta valoarea alor nostri mesteri in manuit aparatele de zbor deoarece s-au infipt in nenea vantul si ne-au oferit o frumusete de demonstratii ca de obicei!

    Maiestria "dansului" pe cer ne-a tinut iar cu ochii in albastru si ne-a facut sa aplaudam si sa fim mandri ca-i cunoastem si ca-i avem langa noi.
    DAR...Pai chiar DAR a si fost!
    Pentru ca, daca anul trecut am avut onoarea sa inmanam personalului Bazei 90 diplome din partea noastra, ca beneficiari ai serviciilor lor, noi civili protejati de catre acesti oameni de un profesionalism exemplar, anul acesta am avut marea placere sa le facem cadou un tablou cu fotografii de la evenimentele la care au participat, tablou cu ajutorul carora noi, "Suntem Romania!" le-am urat "CER SENIN!".

   Inmanarea acestui cadou la sfarsitul briefigului pentru eveniment a fost o mare onoare pentru noi si felul in care a fost primit ne-a facut sa ne simtim mandri ca ii avem ca prieteni.

   Dar ia dati pagina si hai sa va aratam cateva imagini din acest superb eveniment anual, in care placerea lor de a fi gazde ne aduce de fiecare data bucurii.

Unul dintre zborurile cu civili
  Am participat sub emblemele "Suntem Romania!" si SARS Romania, asa cum v-am obisnuit, noi fotografiind si discutand cu gazdele dar si cu civilii veniti sa se bucure de amabilitatea lor, iar SARS pentru a face demonstratii de resuscitare si pentru a promova invatarea primului ajutor in randul cetateanului civil.

  "Zilele Portilor Deschise" la bazele aeriene (militare) sunt de mare efect pentru civili, deoarece au ocazia de a vorbi cu personalul bazelor, cu navigantii, pilotii, pentru ca pot urca in aparatele de zbor dar si pentru ca au ocazia de a zbura cu ele.

  Astfel au ocazia de a se apropia de cei pe care in mod normal 
ii vad doar in fotografii sau filme si de a pluti cu ei. Bucuria aceasta 
In zbor
se vede pe chipul oricarui vizitator, de la mic la mare.

  In episoadele urmatoare o sa va povestim si despre fanfara militara, despre demonstratiile "Traditiei Militare", evolutiile frumoase ale aeronavelor participante, despre parasutisti si chiar...scafandri de lupta!

 *nemotoujours*
foto: Manciu Romeo, "Suntem Romania!"



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu