19 septembrie 2021

2091. "Timona" manevreaza in continuare, multe felicitari!

.
   Periodic si constant aceasta minunata si chiar exotica publicatie ne este trimisa de catre colegii si prietenii nostri care o manevrează maestru printre valurile publicisticii invadata de prost gust si comercial dus la extrem.
   De fiecare data cand deschid un nou numar ma cuprinde o liniste a normalitatii, a stabilitatii si a faptului ca ma voi delecta in mod sigur cu calitate si prietenie, dragoste, simplitate si stabilitate.
   "Timona " a redevenit o certitudine a stabilitatii: nu s-a renuntat la ea, deci Marina exista, traieste, pluteste maiestuoasa si maine va fi tot acolo.
   Dupa cum stiti, este editata integral de catre prietenii nostri de la "Liga Maistrilor Militari de Marina", parteneri vechi ai publicatiei si ai Asociatiei noastre, cu care am facut si dorim ca sa mai facem multe lucruri bune si frumoase. Era in pericol sa dispara odata cu plecarea la zeul Neptun a celui care a fost  M. m. p.  Mihăilescu Dumitru ,Presedinte de onoare al LMMM si editor al "Timonei", suflet nelinistit al acesteia, dar marinarii nu au cedat si efectiv au ridicat-o din nou. Pentru noi, aceasta revista a devenit o piesa de colectie asteptata mereu cu nerabdare.
   
 Bravo lor!
.

    Plina de noutati, in formatul clasic de "magazin", deosebit de frumos realizata, este o oglinda a unei Marine militare,nu doar a unui ONG, oglinda a unei profesii, a unei adevarate bresle.
    Pentru cei care nu stiu cu adevarat povestea Ligii si a "Timonei", va rog sa cititi aici si sa vedeti reportajul- documentar realizat de catre noi cu amabilitatea dansilor:
Liga Maistrilor Militari de Marina-o istorie vie 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu