13 mai 2022

2238. Nu mai este un pericol rafinaria???? (episodul 27)

 

.

 Asociatia noastra a solicitat de doua ori conducerii S.C. "Ecogen Power" S.R.L. ca proprietar al rafinariei "Steaua Romana" Campina, sa ne permita accesul in rafinarie cu specialisti si ni s-a raspuns ca "este prea mare pericolul, ca ne pot cade tevi in cap ori ziduri pe noi si ca mai este si procesul pe rol intre S.C. Ecogen si Ministerul Culturii/DJC Prahova".
  Deci motive foarte serioase: AICIAICI , AICI si AICI, DAR NEADEVARATE TOTAL!

   Maine, 14.05.2022 si in 15.05.2022 rafinaria
 NU MAI ESTE UN PERICOL SI PROCESUL A DISPARUT!!!!!!!!

  Altfel nu intelegem cum de sunt invitati mii de oameni la tururi ghidate, proiectie de film si altele, asta dupa ce Asociatia noastra s-a constituit parte langa Ministerul Culturii si DJC Prahova la recursul solicitat de proprietar impotriva respingerii de catre Tribunalul Prahova a solicitarii de suspendare a procedurii de clasare a rafinariei ca monument istoric !!!
 
 Ori se doreste impresionarea publicului cu privire la inutilitatea pastrarii anumitor elemente, scotand in evidenta doar ce a ales proprietarul sa pastreze dupa consideratiile si interesele sale proprii, ceea ce este de asteptat. Se uita faptul ca documentarea pentru clasare o facem in continuare si ca nu noi, publicul sau proprietarul vom alege, ci o comisie total independenta de experti care nu se lasa impresionati de astfel de actiuni si intentii patetice. Rosia Montana este dovada clara a inutilitatii incercarii de a impresiona astfel.
  O sa fim acolo cu prieteni si specialisti, de aceea multumim initiatorilor ca astfel au dovedit inca odata ca RAFINARIA NU ESTE UN PERICOL si ca poate fi cercetata. Speram ca in viitor sa nu se mai motiveze copilareste ca nu se poate intra. 
  Si poate isi retrag si recursul penibil, deoarece prin aceasta actiune au dovedit ca este nefondat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu